KotkanPS Blog


Kotkan perussuomalaisten kannanotto kaavoitukseen. by kotkanps
26 helmikuun, 2010, 6:08 pm
Filed under: Kannaotto

Kotkan Perussuomalaiset ry:n hallitus piti kokouksensa torstaina 18.2.2010. Keskustelua herätti erityisesti kaupungin kaavoituspolitiikka ja se suhde luontoarvoihin.

Kotkan Perussuomalaisten kannan luonnonsuojeluun voisi tiivistää sanoihin: paikalliset ratkaisut ja globaali edistys, ei globaalit ratkaisut ja paikallinen jumitus.

Sivistyessään ihminen muuttuu väistämättä luonnonsuojelijaksi ja kuten kaikki tiedämme ovat perussuomalaiset aina olleet luonnonsuojelijoita. Vanhan sivistyneistön ei kuitenkaan pidä hyljeksiä uutta sivistyneistöä, vaan pikemminkin ottaa se opastavien siipiensä hoivaan, joten Perussuomalaiset ovat Kotkassa aina, varsinkin luonnonsuojelullisissa asioissa, valmiita yhteistyöhön myös muiden puolueiden kanssa.

Asia mihin voidaan vaikuttaa demokraattisesti valtuuston kautta on kaavoitus. Se on myös ehkä keskeisintä työtä mitä luonnonsuojelun alalla voi tehdä. Kotkan Perussuomalaisten peruslinja on, että kaiken kaavoituksen on kunnioitettava luontoarvoja niin hyvin, kuin se on järkevällä tavalla mahdollista. Tässä työssä ja suunnittelussa paras asiantuntemus on aina paikallisilla ihmisillä. Siksi Kotkan Perussuomalaiset toivovat, että puolueisiin kuulumattomat ihmiset käyttäisivät sekä itse yhdistystä, että Perussuomalaisten neljän hengen valtuustoryhmää asioiden eteenpäin viemiseen ja parhaiden ratkaisujen etsimiseen.

Kaavoitusratkaisut ovat luonnonsuojelun kannalta pitkäjänteisiä ja siksi niistä olisi hyvä olla tietoinen jo niiden valmisteluvaiheessa, jotta yksityiset ihmiset ja heidän perustamansa yhdistykset pääsisivät osallisiksi avoimeen ja demokraattiseen päätösten tekoon. Kotkan Perussuomalaiset uskovat, että jokainen kotkalainen haluaisi, että siitä mikä nykyään on parasta Kotkassa olisi jäljellä vielä paljon silloinkin, kun meitä ei enää ole ja lastemme lapset ja heidän lastensa lapset asuttavat tätä kaupunkia.

Kotkan Perussuomalaiset ry.


Jätä kommentti so far
Jätä kommenttiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggaajaa tykkää tästä: