KotkanPS Blog


Seksuaalisuuttaan ei tarvitse alleviivata by kotkanps
9 heinäkuun, 2010, 2:51 pm
Filed under: Mielipide

Pääkirjoituksessaan 8.7 otti paikallinen lehti kantaa viikonloppuna Helsingissä tapahtuneeseen, homojen kulkuetta vastaan suunnattuun kaasuiskuun. Väkivallan käyttö puolustuskyvyttömiä kohtaan on aina väärin, vaikka varmasti Porvoon nakkikioskisurmat olisivat tarjonneet paljon vakavammankin aiheen kirjoittaa viharikoksista. Siellähän etniseen vähemmistöön kuulunut mies teloitti julmasti valtaväestöä.

Pridekulkuetta vastaan suunnattu kaasuisku sai sateenkaariväen kyynelehtimään. Minua järkytti enemmän se, että iskun uhreiksi oli joutunut myös alle kolmevuotiaita lapsia. Siis järkytti se, että joku vie noin pieniä lapsia tuollaiseen tilaisuuteen. Aivan sama olivatko itse kulkueessa, vai katsomossa. Seksiasiat on aikuisten juttu. Kuvista päätellen tapahtumalla on ollut myös verraten poliittinenkin merkitys ja erään puolueen ilmapalloja vilkkui taajaan. Lasten ja poliittisen asian yhdistäminen on ällöttävää sekin. Tuollaiseen tilaisuuteen jälkikasvuaan vievät eivät ansaitsisi seksuaalivähemmistöille ajamaansa adoptio-oikeutta. Biologisen lapsen voi valitettavasti yhä vieläkin hankkia näköjään kuka tahansa.

Rehellisesti ottaen en ymmärrä, miksi tuollaisia homoparaateja on järjestettävä. Niiden sanomahan kuitenkin on se, että halutaan vain samoja oikeuksia ja samaa suhtautumista, kuin mitä normaalitkin ihmiset saavat? Heterona olemiseen kuuluukin olennaisena osana juuri se, että ei joka käänteessä alleviivata sitä, että minä olen hetero, kunnioittakaa ylpeyttäni olla mitä haluan. Miltäpä kuulostaisi joku heteromarssi Helsingissä?

Henkilökohtaisesti olen tässä asiassa hyvin vapaamielinen. Suhtautumiseni homoihin on suunnilleen samaa luokkaa kuin Jehovan Todistajiin. Tehkööt mitä haluavat, mutta minun luukustani sitä vartiotornia on turha yrittää sisälle tyrkätä. En myöskään halua katsoa asian julkista esillepanoa.

On eräs asia jossa homot ja heterot ovat valitettavan epätasa-arvoisessa asemassa. Jos kaksi miestä, tai kaksi naista muuttaa yhteen asumaan, eivät toisen osapuolen saamat tulot mitenkään vaikuta Kelan tai muiden yhteiskunnan tukiverkostojen avustuksiin. Sen sijaan jos mies ja nainen asuttavat samaa ruokakuntaa, katsotaan heidät aina avopariksi. Tällöin toisen osapuolen saama palkka vaikuttaa myös tämän toisen henkilön saamiin avustuksiin, vaikkei näiden kahden välillä mitään suhdetta olisikaan. Mielestäni seksuaalista tasa-arvoa ajavien pitäisi ottaa tämäkin asia huomioon.

Juho S.A. Eerola

Perussuomalaiset, Kotka


1 kommentti so far
Jätä kommentti

…kummallista neiteilyä ja herkkähipiäisyyttä. Meidän pikku Eero ei kestä jotain kulkuetta vaikka tuskin oli paikallakaan…

kommentti Kirjoittanut Timo1367
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggaajaa tykkää tästä: