KotkanPS Blog


Tilannekatsaus by kotkanps
27 huhtikuun, 2011, 9:33 pm
Filed under: Yleistä

Kunnallisvaaleihin on aikaa 549 päivää, joten mitäpä tässä lepäilemään. Vapputilaisuuksia Kotkan ja Haminan toreilla voikin pitää juhlan ohella jo jonkinlaisena lähtölaukauksena matkalle kohti noita vaaleja. Kotkassa tilaisuus alkaa torilla klo 9:30 ja Haminassa 12:00. Molemmissa paikoissa on Juho Eerolan järjestämä kahvitarjoilu kiitokseksi eduskuntavaalien äänestäjille ja muillekin. Molemmissa kaupungeissa puhuvat Juho Eerola ja Raul Lehto. Kotkassa lisäksi Freddy Van Wonterghem ja Haminassa Hannu Järvinen.

Perussuomalaisilla on Kotkassa 4 valtuutettua, Haminassa 1 ja Pyhtäällä 2. Eduskuntavaalituloksen perusteella PS nousisi Haminassa ja Pyhtäällä suurimmaksi ryhmäksi ja Kotkassa toiseksi suurimmaksi aivan demareiden kannassa. Kunnallisvaalit ovat kuitenkin erilaiset vaalit ja niissä tarvitaan erityisesti hyviä, paikallisasioita tuntevia ehdokkaita kaikista ikäryhmistä, kaikilta ammattialoilta ja muutenkin erilaisista piireistä. Perussuomalaiset on onnistunut valtuustoissa erittäin hyvin, joten sille pohjalle on sinänsä helppo rakentaa, tekijöitä tarvitaan vain lisää. Vakaasti uskomme, että niitä myös löytyy.

Tämä sivusto aktivoituu seuraamaan erityisesti perussuomalaisten toimintaa Etelä – Kymenlaaksossa saattaen joskus ottaa laajemminkin kantaa maakuntamme, maamme ja maailman asioihin. Pyrimme saamaan, ja mitä ilmeisemmin saammekin, edustajia sekä eduskunnasta, että Etelä-Kymenlaakson valtuustoista kirjoittamaan ajoittain näille sivuille. Sivusto tulee toimimaan myös Kotkan Perussuomalaiset ry:n tiedotuskanavana.

Eli eduskuntavaalimenestyksen tuomalla innolla kohti kunnallisvaaleja. Ei sen nyt ainakaan paljon heinäntekoa vaikeampaa pitäisi olla.


Jätä kommentti so far
Jätä kommenttiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggaajaa tykkää tästä: