KotkanPS Blog


Vappu 2011 by kotkanps
1 toukokuun, 2011, 6:49 pm
Filed under: Yleistä

Kotkan ja Haminan toreilla ei ollut väkeä aivan yhtä paljon, kuin Roomassa tänä toukokuun ensimmäisenä päivänä, mutta toisaalta tilaisuudetkaan eivät olleet yhtä juhlallisen hartaita, vaan pikemminkin rentoja. Ja väkeä oli todella mukavasti. Jälleen enemmän kuin edellisenä vuotena, joten trendin jatkuessa täytämme torit väkisinkin ennen näiden valtiopäivien päättymistä.

Kotkassa ei viimevuotisesta piiskaavasta sateesta ei ollut tietoakaan. Puheetkin pidettiin nyt aivan toisesta asemasta. Freddy Van Wonterghem toivotti väen tervetulleeksi ja piti ytimekkään, iskevän puheen. Piirin virkaa tekevä puheenjohtaja Raul Lehto kiinnitti omassa puheessaan ( puheet lisättäneen sivulle myöhemmin ) asioihin, joiden vuoksi on edelleen vain jatkettava asialinjalla. Freddyn ja Raulin jälkeen puhui Juho Eerola. Puheensa jälkeen kiiruhti vielä ystävällisesti laulamaan pienenevien puolueiden juhliin, mikä PS:lle suvaitsevaisuuspisteinä merkittäköön.

Haminassa puhui edellisten lisäksi jo viime vuonna Suomen kiihottavimmaksi puhujaksi todettu Hannu Järvinen, joka luki kommunismille ja kapitalismille sellaiset madonluvut, että mikäli kommunisteja ja kapitalisteja oli kuulemassa he varmasti ripustivat syvästi katuvaisina hanskansa naulaan.

Erittäin onnistunut ja hauska poliittinen vappu siis.


Jätä kommentti so far
Jätä kommenttiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggaajaa tykkää tästä: