KotkanPS Blog


Kotkan Perussuomalaiset hämmästelee politiikan kohuja by kotkanps
15 huhtikuun, 2012, 5:40 pm
Filed under: Uncategorized

Media on edellisistä kunnallisvaaleista lähtien hyökännyt perussuomalaisten kimppuun mitä uskomattomimmilla jutuilla, joita on kaiveltu erilaisten varavaltuutettujen möläytyksistä. Kokonaan median huomioita vaille on jäänyt se poliittinen työ, jota perussuomalaiset valtuutetut kautta koko maan, ja nyt kansanedustajat eduskunnassa, ovat tehneet. Kyseessä on median vakava ammattitaidottomuus. Tai sitten puhdas poliittinen ajojahti.

Helena Erosen tapaus on hyvin paljastava. Suomen kansalainen kirjoittaa tekstin, jossa ei yksinkertaisesti ole mitään mihinkään natsismiin kannattamiseen viittaavaakaan. Sanomalehti vääristelee tekstin täysin tarkoitushakuisesti juutalaisvainoja suosivaksi ja media vaatii kannanottoja perussuomalaisten eduskuntaryhmältä, joka menee sellaisen sitten antamaan itse tekstiin tutustumatta. Kannanoton voi tulkita vain niin, että perusuomalaisten eduskuntaryhmä olisi valmis erottamaan täysin syyttömän ihmisen työstään sen vuoksi, että tämä oli mennyt ilmaisemaan oman näkemyksensä kirjoittaen tekstin, joka tahallisella väärintulkinnalla voidaan tulkita kirjoittajansa vahingoksi karkeaksi poliittiseksi ehdotukseksi. Lähes minkä tahansa tekstin voi halutessaan tulkita pahantahtoisesti väärin, joten turvassa ovat vain ne, jotka ovat hiljaa.

Helena Eronen ei ole perussuomalaisten jäsen, eikä sellaista vaatimusta kansanedustajien avustajille, jotka eivät ole poliittisia vaikuttajia, edes aseteta. Hänen tekstinsä ei myöskään vaatinut minkäänlaisia käsivarsinauhoja kenellekään. Vaatimus Helena Erosen erottamisesta työstään olisikin toteutuessaan ollut moraalinen vääryys.

Emme näe järkeä elää tilanteessa, jossa jokaisen etäisestikin Perussuomalaista puoluetta kannattavan olisi toimittava kuin kansainvälinen diplomaatti tai hiljaisuuslupauksen tehnyt munkki, jotta hänen ei katsottaisi vahingoittavan puoluetta ja joutuvan erotetuksi. Toivomme, ja uskomme vakaasti, että puolue menee tämän tilanteen yli alistumatta yksiääniseksi puolueeksi, jonka keskeisin tehtävä on vaatia kollektiivisen mielipiteen puhdasoppisuutta, sekä vahtia jäsentensä ja kannattajiensa käyttäytymistä muiden puolueiden puoluelehdistön määräämällä tahdilla.

Tuemme Helena Erosta ja olemme iloisia kansanedustaja James Hirvisaaren järkevästä päätöksestä olla erottamatta avustajaansa.

Kotkan PS.


13 kommenttia so far
Jätä kommentti

Hienoa! Teidän ei pidäkään alistua tanssimaan median pillin mukaan vaan tehdä rehellistä suomalaista politiikkaa! Turun Sanomat tässä virheen on tehnyt ja samalla aiheuttanut valheellaan myös ikävän tahran Suomikuvaan ulkomaita myöten.

kommentti Kirjoittanut E.N.

Tästä nyt sitten Suomen suurin fani-klubi sananvapauden puolesta valehtelevaa lehdistöä vastaan.
Eläköön Helena ja James!

kommentti Kirjoittanut SuomenLalli

Hienoa, ainoa oikea ratkaisu.

kommentti Kirjoittanut Mika Sevón

Hieno homma, että jostakin löytyy selkärankaa…toisin kuin eduskuntaryhmältä !!!

kommentti Kirjoittanut Eno Le Nuija

Voisitteko, kun otitte asian esiin, niin kertoa mitä kaikkea Perussuomalaiset ovat tehneet Suomen hyväksi sen jälkeen, kun puolueenne laistoi kansalaisten heille antaman vastuun, jäämällä oppositioon pakoilemaan.

kommentti Kirjoittanut Antti Alanen

Hirvisaarella kansanedustajana on täysi oikeus päättää siitä, saako hänen avustajansa jatkaa työssään.

Hän teki päätöksensä harkittuaan asiaa ja päätyi oikeudenmukaiseen ratkaisuun.

Toivottavasti linjansa pitää kun Erosen työn jatkuvuudesta vielä tehdään päätös.

Kotkan Perussuomalaisten esitys on kiitettävän suoraselkäinen. Se on yhtä suoraselkäinen kuin ne periaatteet, joilla Hirvisaari tuli tunnetuksi perussuomalaisena.

kommentti Kirjoittanut Eero Kivelä

Kiitokset järjen äänestä. Hetken jo luulin, että maassa makaaviakin potkitaan päähän mutta onneksi ei….

kommentti Kirjoittanut Pasi Kaukinen

Tämä teksti vastaa myös minun käsitystäni oikeudenmukaisuudesta.

kommentti Kirjoittanut Nuntius

Ja mitähän on se poliittinen työ, jota persut ovat tehneet ja on jäänyt vaille ansaitsemaansa huomiota?

kommentti Kirjoittanut Tommi Mannila

Antti Alaselle

Perussuomalaiset eivät laistaneet vastuutaan jäädessään pois hallituksesta. Katainen asetti sellaisia ehtoja hallitukseen pääsylle, että jos Perussuomalaiset olisivat ne hyväksyneet, olisi se ollut selkeästi vaaliohjelman vastainen ja siten äänestäjiensä pettämistä.

Kokoomus halusi sitoa Perussuomalaisten kädet ajaa niitä asioita, joita olivat tuoneet esille ennen vaaleja. Siis vaientaa tämän puolueen äänen sellaisena millä kannatuksensa olivat saaneet.

Niillä ehdoilla (äänestää hallituksessa muutaman kerran kataisia vastaan ja sitten myöntyä) Perussuomalaiset olisivat syyllistyneet samaan poliittiseen peliin, jota avoimesti ovat vastustaneet.

Vasemmisto, jopa Kristillidemokraatit pyörsivät sanansa kun hallitukseen pääsy tuli sillä tavoin mahdolliseksi.

Oppositiossa ollessaan Perussuomalaiset ovat ajaneet juuri niitä asioita kuin lupasivatkin ennen vaaleja – mm. maahanmuuton rajoittamista ja kansalaisten rahojen tuhlaamista ulkomaille. Velan ottamista maksaaksemme muiden maiden holtitonta taloutta.

Valtion velka on jo yli 81,5 miljardia euroa. Se velka ei ole syntynyt väistämättömistä syistä vaan EU-huuman myötä. Nyt sitten leikkaukset kohdistuvat kansalaisten perustarpeisiin, mutta karnevaalihumuun rahaa kyllä riittää.

kommentti Kirjoittanut Eero Kivelä

Suoraselkäistä tekstiä ja fiksusti toimittu Hirvisaarelta. Punavihreän median tavoitteena on persujen hajoaminen kahtia, mikä puolestaan olisi puolueen tuho. Periaatteella hajoita ja hallitse. Järkevintä olisi nyt unohtaa koko ”hihamerkki-gate” ja keskittyä tekemään omaa
politiikkaa. Näitä tekemällä tehtyjä kohuja on persupoliitikkojen aivan turha edes kommentoida, se on loputon suo.

Irrottamalla lauseita asiayhteydestään saadaan kenestä tahansa paljon kirjoittavasta tehtyä natsi, kommunisti tai vaikka sarjamurhaaja. Missään tapauksessa medialle ei pidä antaa sellaista valtaa että jokainen joka jotain on elämässään möläyttänyt niin että siitä saa ammattikirjoittaja väännettyä skandaalin, saisi lähtöpassit. Silloin niitä skandaaleja vasta alkaakin syntyä (median toimesta). Jokainen on jossakin vaiheessa elämäänsä sanonut tai tehnyt jotakin mikä saa ”suvaitsevaiston” lynkkausmoodin päälle jos se tulee julkiseksi.

Olen jo ennen tätä tapausta kirjoittanut blogissani persuvainosta mm. näin: ”Tällä enemmän tai vähemmän tietoisella strategialla saadaan a) johdettua huomio pois oikeasti tärkeistä asioista, b) ei jouduta vastaamaan kiusallisiin argumentteihin, joita kyllä persuaktiiveilla riittää c) saadaan puolue hyökkäävän pelitavan asemasta asettautumaan puolustusasemiin, jolloin aika menee älyvapaita syytöksiä kommentoidessa, ei rakentavaa oppositiopolitiikkaa tehdessä.”

Silti toivon (ja varmaan moni muukin) että kaikki Perussuomalaisiin millä tavalla tahansa liitoksissa olevat henkilöt miettisivät jatkossa tarkasti mitä nettiin laittavat. Kaikki mikä voidaan käsittää väärin tullaan taatusti julkaisemaan jossakin mediassa ja siitä seuraa 100% varmuudella valtava kohu.

kommentti Kirjoittanut Vahtikoira

Erinomainen julkilausuma. Tsemppiä!

kommentti Kirjoittanut Elven archer

Juuri näin. Tottakai politiikan tekoa tärkeämpä on, etteivät sisäiset kahinat lopu. Eivätkä ne lopu, ennenkuin Hirvisaari palaa veturinkuljettajaksi. Te teette sen itse.

kommentti Kirjoittanut Nähty on
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggaajaa tykkää tästä: