KotkanPS Blog


Kotka Kekkosen aikaan. by IDA
10 marraskuun, 2013, 7:53 am
Filed under: Yleistä

Kotkan perussuomalaiset valitsi syyskokousessaan 9.11.2013 puheenjohtakseen vuodelle 2014 kaupunginvaltuutettu Olli Kekkosen. Kotkan paikallisosaston kannalta ulkopolitiikka on siis täydessä hallinnssa, minkä kokouksessa oli toteamassa myös puolueen järjestösihteeri Niilo Kärki.

Viitteitä siitä millä tavoin osasto tulee ensi vuonna toimimaan saa kokouksen hyväksymästä toimintasuunnitelmasta. Poliittisen linjamme sisältöä emme ole joutuneet tarkistamaan, emmekä muuttamaan, koska se on ollut aina oikeaa. Toimintasuunnitelma käsitteleekin siis toiminnan käytännön kehyksiä:

Ehkä ensimmäistä kertaa yhdistyksen historiassa tilillä on jonkin verran rahaa. Ensi vuonna pyrimme siihen, että omaisuus ja raha edelleen maltillisesti karttuisivat siitä huolimatta, että yhdistyksen näkyvyyttä ja toimintaa pyritään entisestäänkin lisäämään, mikä vaatii rahan käyttöä.

Hallituksen kokouksista tehdään säännöllisiä ja niiden päätöksistä tiedotetaan koko jäsenistölle. Jäsenkirjeitä lisätään, vaikka niiden ilmestymistä ei säännölliseksi tehdäkään. Internet ja järjestön sivut otetaan nyt vakavasti työn alle. Pyrimme jos mahdollista, pitämään ne ajan tasalla valtuustotyöskentelyn ja jopa eri lautakuntien asioiden suhteen.

Tärkeintä on näkyvyys kaupunkilaisille ja se tehdään olemalla läsnä toreilla ja osallistumalla erilaisiin kansalaistapahtumiin. Koska media on kohtuullisen haluton julkaisemaan puolueiden julkilausumia pyrimme siihen, että järjestön edustajat kirjoittaisivat varsinkin paikallislehtiin säännöllisesti. Pyrimme myös siihen, että saisimme valtuustoryhmän ja järjestön puheenjohtajien kautta järjestön näkemyksiä mediassa esille. Mediaa kiinnostavat enemmän persoonalliset haastattelut, kuin asialliset, mutta paperiset lausunnot.

Toukokuun eurovaaleihin aiotaan panostaa kunnolla. Meillä on järjestön jäsen Juho Eerola ehdokkaana. Ja joka tapauksessa puolueen kannalta on tärkeää, että saamme osaltamme nostettua äänestysprosenttia niin korkeaksi kuin mahdollista.

Pyrimme järjestämään vuoden aikana joitakin vapaamuotoisia virkistystilaisuuksia jäsenistölle.

Syksyllä alamme jo suunnitella seuraavan kevään eduskuntavaaleja. Tavoitteena on saada vähintään yksi Kotkan perussuomalaisten jäsen eduskuntaan. 2014 syyskokouksessa keskustelemme jo ehdokasasettelusta.

Näillä siis mennään.


Jätä kommentti so far
Jätä kommenttiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggaajaa tykkää tästä: