KotkanPS Blog


Kuka minä olen? by IDA
29 tammikuun, 2021, 4:36 pm
Filed under: Uncategorized

Olen vanhempieni lapsi, perheeni ja sukuni jäsen, kymiläinen ja suomalainen. Ja kristitty.

Se kuka minä olen ei kuitenkaan ole yleisesti mielenkiintoista. Se ei oikeastaan ole poliittinen, eli julkinen kysymys. Vastaus tähän kysymykseen itseensä on kuitenkin jokaiselle henkilökohtaisesti tärkeä. Se on yksi keskeisimpiä kysymyksiä mitä ihminen itselleen asettaa. Vastaus kysymykseen määrittelee ihmisen identiteetin.

Nykyisen identiteettipolitiikan aikana identiteetit ovat kuin kaupan hyllyltä valittavissa. Niitä voi vaihdella ja niitä voi kokeilla. Sellaiset identiteetit eivät kuitenkaan ole aitoja. Ne sekoittavat ja tuhoavat enemmän kuin rakentavat.

Pyrin Kotkan kaupunginvaltuustoon. Olen syvästi tietoinen siitä, että Kotkan taloudellinen tilanne ei ole hyvä. Suurin osa valtuuston työstä on tasapainottelua sen kanssa miten kaupunki pystyy hoitamaan sille säädetyt lakisääteiset velvoitteet. Siinä eivät valtuutetut paljoakaan säveltele omiaan ja luo vaurautta sinne ja tänne.

Itse en edes usko, että vaurautta voidaan luoda poliittisten päätösten kautta. Politiikan pitää vain olla vaurauden luomista tukevaa. Uskon, että Kotka alkaa vaurastua silloin, kun tulevat Kotkassa syntyvät lapset, siellä nykyisin asuvat nuoret ja aikuiset vastaavat kysymykseen kuka minä olen?

”Olen kotkalainen.”

Silloin alkaa tapahtua. Pyrin edistämään tätä kehitystä kaappaamalla tämän unohdetun blogin oman vaalikampanjani areenaksi ja kirjoittamalla tänne juttuja siitä mikä Kotkassa on hyvää ja mitä Kotkassa pitäisi tehdä, jotta kaikki kokisivat kotkalaisuuden oman identiteettinsä osaksi.

Teen tämän ehdokkaana, jonka oma identiteetti on vahvasti kymiläinen. Ulkopuolelta näkee aina paremmin.


Jätä kommentti so far
Jätä kommenttiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggaajaa tykkää tästä: