KotkanPS Blog


Suomi toimii kuin vastuuton kyyppari by kotkanps
12 toukokuun, 2010, 12:27 pm
Filed under: Mielipide

Jos minulla olisi kapakka, saattaisin joskus saada asiakkaikseni päihtymystarkoituksessa olevia henkilöitä. En tietenkään tarjoilisi heille. Saattaisi myös tulla eteen tilanne jossa joku, kaikki rahansa tuhlannut huonokuntoinen ressukka, olisi yhä edelleen janoinen. Hän voisi jopa pyytää lainaa minulta, kapakan omistajalta. Tässä kohdin alkoholilaki on yksiselitteinen. En saisi omaa bisnestä edistääkseni lainata rahaa huonoon jamaan ajautuneelle asiakkaalle. En edes tiskin ali.

Suomen valtio toimii kuin vastuuton kyyppari. Valtionvarainministeri Jyrki Katainen (kok.) perustelee Kreikalle maksettavaa apupakettia puhtaan itsekkäästi, eli Suomen bisneksien turvaamisella. Jos Jyrki Katainen olisi kapakoitsija, saisi hän vähintään varoituksen lupaviranomaisilta.

Tänä keväänä on SDP:n suunnasta kuulunut kääntyvien tuulitakkien kahinaa. Olen ollut erityisen ilahtunut tarkentuneesta otteesta niin maahanmuuttopolitiikan, kuin tämän Kreikan apupaketinkin suhteen. Ainoa mistä voi piikikkäästi muistuttaa, on se kuinka nimenomaan Paavo Lipposen (sd.) ansiosta Suomi rahaliittoon johdettiin. Silloin tiedettiin varsin hyvin, millaisia banaanitasavaltoja nuo Välimeren euromaat todellisuudessa ovat.

Yhteisestä talousalueesta on kieltämättä ollut myös hyötyä. Olisi vain tarkemmin pitänyt miettiä, ketä otetaan mukaan. Pohjoismaat yhdistetyllä Saksalla ja Hollannilla, olisi ollut ja olisi edelleenkin riittävän vahva taloudellinen yhteismarkkina-alue, joka halutessaan voisi avustaa Baltiankin Hansakuntoon. Jos valuuttakriisi etenee muihinkin Välimeren maihin, joudumme miettimään tällaisiakin ratkaisuja. Toivottavasti nyt ei kuitenkaan tarvitse Ruotsin kruunun ja Venäjän ruplan väliltä arpoa.

Eurokriisi on -laulukilpailut lähestyvät. Ruotsi voi vielä valita Waterloon ja Money, money, moneyn väliltä. Suomen kohdalla alkaa tuntua siltä, että mikä laulaen tuli se viheltäen menee, vaikka jollain rikkaalla lordilla ehkä hyviä muistoja Ateenasta olisikin. Maksamalla miljarditukea Kreikalle, pääsee Suomi kuitenkin viimein lupaamaansa 0,7 % kehitysaputavoitteeseen ja voinee näin ollen luopua muusta kannetun veden Kankkulan kaivoon kantamisesta.

Juho. S.A. Eerola.

Kotkan Perussuomalaiset ry:n puheenjohtaja


1 kommentti so far
Jätä kommentti

…[Trackback]…

Howdy! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one? Thanks a lot!…

Paluuviite Kirjoittanut cabinete stomatologie
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggaajaa tykkää tästä: